11 Temmuz 2013 Perşembe

Cumhuriyet Başsavcısı Güler, Yeni Görevine Başladı

Van Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütürken bir süre önce Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Osman Nuri Güler yeni görevine başladı.


Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Ademoğlu’nun Nevşehir’den ayrılmasının ardından Osman Nuri Güler yeni görevine başladı.


Nevşehir’e daha önce birkaç kez geldiğini ve çok şirin bir şehir olarak bulduğunu ifade eden Güler, Kapadokya gibi önemli bir turizm merkezine ev sahipliği yapan Nevşehir’de görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.


“BARO BAŞKANI KORUCU’DAN ZİYARET”


Görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Güler’i ilk ziyaret edenlerden biride Nevşehir Baro Başkanı Fahri Korucu oldu.


Beraberinde Baro yönetim kurulu üyeleri Atılgan Sert, Ayla Akbaş ve Ferhat Can ile birlikte başsavcı Güler’i makamında ziyaret eden Baro başkanı Korucu, Güler’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Korucu ayrıca Baro’nun çalışmaları hakkında da Güler’e bilgiler verdi.


‘OSMAN NURİ GÜLER KİMDİR?’


1972 Adapazarı doğumlu olan Osman Nuri Güler evli ve 3 çocuk babası. 1999 yılında Malatya’da Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başlayan Güler daha sonra Konya-Höyük ve Erzurum-Şenkaya ilçelerinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. Daha sonra Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Güler ardından ise Van Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptı.



Cumhuriyet Başsavcısı Güler, Yeni Görevine Başladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder