24 Temmuz 2013 Çarşamba

Has Partililer Ak Parti'ye Geçti

 


Feshedilen Has Parti Bitlis İl Başkanı Maşallah Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Bircan Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti’ye geçtiler.


Gerçekleştirilen rozet takma töreninde konuşan AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirilioğlu, Has Parti’nin katılımı ile AK Parti’nin gücünün bir kat daha arttığını ve bunun inkar edilemez bir olgu olduğunu söyledi. Kadirilioğlu, “Ramazanın güzelliğini çok hızlı bir şekilde yaşıyoruz. Bu günde, Ramazanın çok güzel bir anlamlı birlikteliğini burada beraber yaşayacağız. Ülkemiz sancılı dönemler atlattı geçmişte. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 2002 yılında iktidara gelmesiyle 10 yıllık hükümet döneminde devrim niteliğinde hizmetlere imza attı. Özgürlükler anlamında, kalkınma anlamında ve adalet anlamında çok güzel yatırımlara ve çok güzel hizmetlere imza attı” dedi.


Özellikle son zamanlarda karanlık ellerin devreye girdiğini ifade eden Kadirilioğlu, “Ülkemizdeki kardeşlik mayasını karıştırmaya başladılar. Bizi ayırmak isteyenler, bizim aramıza nifak tohumu ekmek isteyenler asla başarılı olamayacaklardır. Bugün aramızda bulunan Has Parti’nin il başkanı ilçe başkanları ve değerli mensuplarıyla birlikte bir kardeşlik havasında bugün kucaklaşıp Bitlis’imize, ülkemize hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.


Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise, “Bu rahmet ve bereket ayında bir bayram yaşıyoruz. Ailemizin dışarıdaki fertleri de aramıza katılmış. Birlikte bu bayramı kutlayacağız inşallah. Bütün Has Parti’ye mensup kardeşlerimizin burada rozetlerini takacağız. Partimize katılımlarını neşeyle kutlayacağız. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz bundan sonraki çalışmalarımızda da artarak devam edecektir” diye konuştu.


Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise, “Biz sizlerle daha çok güçleneceğiz. Eğer siyasete girmişsek hepimizin bir gayreti, bir amacı var. Amaç eğer Allah rızası için hizmetse ben inanıyorum ki şu anda hizmet burada. Birlikte hep beraber AK Parti çatısı altında hizmet etmek için tüm gayretimizi sarf edeceğiz. Şimdiye kadar çok uzağımızda değildiniz, her şeyimizi paylaştığımız değerli dostlarımızsınız. Geçenlerde bir iftar yemeğinde Numan beyle birlikteydik. Hepinize selamları vardı. Bayramdan sonra beraber özellikle Bitlis’e geleceğiz” dedi.


Konuşmaların ardından AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, Has Parti İl Başkanı Maşallah Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Bircan Taşdemir ve Saadet Partili Bitlis eski Belediye Başkanı Yaşar Buhan’a parti rozetini taktılar.



Has Partililer Ak Parti'ye Geçti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder