3 Temmuz 2013 Çarşamba

Van'da ehliyet almak bedava

Van’ın Gevaş ilçesindeki Özel Urartu Motorlu Taşıt Sürücü Kursu, başlattığı kampanya gereği sınavda başarılı olan kursiyerin kurs parasını iade etti.


Sürücü kursu, ehliyet sınavından tam puan alarak başarı gösteren kursiyerine kurs ücreti olan 600 TL’yi iade etti. Sürücü kursu sahibi Halim Sezer, 2009 yılında başlattıkları kampanya gereği ilk sınavda üç branştan da 100 tam puan alan kursiyerlerin ücretini iade etme sözü verdiklerini söyledi. Sezer, “Bu kampanyadaki amacımız, hem insanları çalışmaya teşvik etmek hem de bir nebze de olsa kursiyerlerimize destek sağlamaktı. Şerafettin arkadaşımız da bu üç dersten ilk sınavından hepsinden 100′er puan aldığından, kendisine kurs ücretini şimdi iade ediyoruz. Yılda 6 sınav yapıyoruz. Ortalama her sınava 150 kişi katılmaktadır” dedi.


Kurs Müdürü Naif Çiftçi ise, tüm branşlarda 100′er puan alan kişinin lise mezunu olduğunu belirterek, “Arkadaşımız 20 yıldır okulu bitirmiş fakat çalışma azmi ile tüm sorulara doğru cevap vererek hem kendisi ücretsiz ehliyet sahibi olmuş oldu hem de bizleri onurlandırdı. Biz de kendisini başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Demek ki çalışarak başarılmayacak bir şey yoktur. Tüm kursa giren insanlarımızı böyle çalışarak kazanmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.


Ehliyet sınavında başarı gösteren Şerafettin Epalçin ise, sınava hazırlanırken kendisine destek veren kurs hocalarına teşekkür etti.



Van'da ehliyet almak bedava

2 yorum: