27 Haziran 2013 Perşembe

Dünyaca ünlü Stars Of Florida Van'da

ördüncüsü düzenenlenen ‘Van Denizi Su Sporları Festivali’ne katılmak için Amerika’dan gelen dünyaca ünlü Stars Of Florida Akrobasi Takımı, Van Gölü’nde antrenmanlara başladı. Akrobasi takımının gölde yaptığı gösteri ilgiyle izlendi.


45 DAKİKALIK GÖSTERİ


Van ve Bitlis valiliklerinin ortaklaşa organize ettiği 4′üncü Van Denizi Su Sporları Festivali, 29 Haziran’da yapılacak. Festival kapsamında, Van Gölü sahilindeki Edremit, Erciş, Gevaş ilçeleri ile Bitlis’in Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde etkinlikler düzenlenecek. Festival için Amerika’dan Van’a gelen 12 kişilik akrobasi takımı da hafta sonu yapacakları gösteri öncesinde Van Gölü’nün Edremit sahilinde antrenmanlara başladı. Yapacakları 45 dakikalık gösteri öncesinde göl içerisinde platform ve pist oluşturan Amerikalı akrobatlar, zorluk derecesi en yüksek ve en güzel hareketlerini Vanlılar için sergileyecek.


VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ


Van Gölü sahilinde yaptıkları antremanda nefes kesen bir gösteri sunan Stars Of Florida Akrobasi Takımı’nı vatandaşlar büyük ilgi ile izledi. Van Denizi Su Sporları Festivali ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Van Valisi Münir Karaloğlu, son 4 yıldır Van’ın değerlerini öne çıkarmak, bölgedeki gri havayı dağıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bu etkinliklerden birinin de su sporları festivali olduğunu söyledi.



Dünyaca ünlü Stars Of Florida Van'da

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder