26 Temmuz 2013 Cuma

Semih Şentürk yeni takımı ile anlaştı!

 


ünün en önemli haberlerinden birine AMK Gazetesi imsa attı. Uzun süredir Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Semih Şentürk’ün Bursaspor ile anlaştığını iddia etti.


“FENERBAHÇE’DEN AYRILIRSAM…”


Semih Şentürk. 2001′den proseyonel olarak Fenerbahçe forması giymeye başlayan 29 yaşındaki golcü futbolcu, son dönemlerde sarı-lacivertli takımda şans bulamıyor. Yedek olarak bile sonradan oyuna giremeyen Semih Şentürk’le Bursaspor ilk temasını kurdu. Oyuncuyla görüşen yeşil-beyazlıların, olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Kesinlikle hiçbir kulübe takas yoluyla gitmek istemeyen Semih’in Bursaspor’a, “Fenerbahçe’den ayrılırsam, ilk durağım Bursaspor olur. Kesinlikle herhangi bir kulübe kiralık veya takas yoluyla gitmeyi düşünmüyorum” dediği öğrenildi.


PİNTO’NUN PERFORMANSI DÜŞÜŞE GEÇİNCE


Pinto’nun performansından memnun olmayan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Semih’i takımda görmeyi çok istediği ifade edilirken, eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı’nın da bu transferde büyük rol oynadığı ifade edildi. Tuncay’ın Semih’e Bursa’yı anlattığı ifade edilirken, milli golcünün yakın çevresine, “Büyük oranda Bursaspor’la anlaştım” dediği bildirildi.



Semih Şentürk yeni takımı ile anlaştı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder