16 Temmuz 2013 Salı

Diyarbakır'da patlama: 6 yaralı

 


 


Elinde çakmak gazı tüpünün patlaması sonucu bir kişinin eli koptu. Yaralılar Diyarbakır Devlet ve Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.   Diyarbakır’ın Koşuyolu semti Sunay Caddesi’nde saat 13.30 sıralarında patlama meydana geldi. Çakmak gazı tüpünün patlaması sonucu 2’si kız 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, bir kişinin de eli koptu. Yaralılar Diyarbakır Devlet ve Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak delil toplamaya başladı. Görgü tanıkları, ”Bir anda büyük bir patlama yaşandı. O anda 16-17 yaşlarında bir kaç gencin kanlar içerisinde kaldığını gördüm” dediler.


 


Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, çakmak gazı tüpünün elde patlaması sonucu yaralanmaların meydana geldiğini ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.


Diyarbakır’ın Koşuyolu semtinde 12 Eylül 2006 tarihinde termos içindeki bombanın patlaması sonucu 7’si çocuk 10 kişi hayatını kaybetmişti.


 


 


.



Diyarbakır'da patlama: 6 yaralı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder